september 14

En AHA Oplevelse

0  comments

Jeg er selv meget visuel, så når jeg skal forklare nogle ting eller undervise, så vil jeg rigtig gerne bruge billeder til at understrege tingene.

Jeg har mange forskellige billeder af, vejvisere, fodspor, landkort etc men ikke det ene billede der for mig illustrere, hvad det vil sige at have en karriere, søge job, kort og godt hvad min forretning handler om.

Så da jeg på et tidspunkt nævnte det i min MasterMind gruppe, var der selvfølgelig en af de andre i gruppen, der sagde er det noget i denne stil du mener og viste mig ovenstående billede. YES, det er billedet.

For mig er det at have en karriere netop en rejse, og dette billede illustrere det på bedste vis. 


Tags


You may also like

Hvad må dit drømmejob koste?

Hvad må dit drømmejob koste?
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Get in touch

Name*
Email*
Message
0 of 350
>