Handelsbetingelser

0 comments

Handelsbetingelser & Fortrydelsesregler

Produkterne sælges af Susanne Jespersen, Sanglærkevej 38, 8960 Randers SØ (Cvr 36082704) Kontakt: hellol@dinunikkejobprofil.dk Telefon: 40470456

Online-produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, mens de fysiske produkter leveres med post, og begge dele kan købes med både VISA, MasterCard og Dankort. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer. Alle priser er i DKK. 

Levering af onlineprodukterne sker pr mail (til den oplyste mailadresse) i løbet af få minutter. Afsendelse af de fysiske produkter sker i løbet af max fem hverdage.

Der er 14 dages returret på alle produkter og såfremt du fortryder, skal du skriftligt give besked til hello@dinunikkejobprofil.dk senest 14 efter modtagelse af varen. Du vil derefter straks få dine penge retur med samme betalingsmetode, som du brugte ved køb.

Ved live-forløb og events er tilmelding bindende. Der tilbagebetales ikke penge for kursusdage ved hverken sygdom eller fravær. Der betales ikke penge retur, efter fortrydelsesretten på 14 dage efter køb (dog ikke, hvis kurset/eventen har fundet sted inden for de 14 dage). 

Du er kun forpligtet til dit køb, så længe Susanne Jespersen kan levere den købte varer og/eller sessioner. Såfremt evighedsadgangen forsvinder, vil du ikke længere være forpligtet til dit køb. Hvis Susanne Jespersen aflyser eventen eller workshoppen vil du naturligvis få dine penge retur. Force majeure: Såfremt opholdet/kursus forhindres pga. force majeure (naturkatastrofer, strejke, krigshandlinger, optøjer og lignende) er Susanne Jespersen ikke erstatningspligtig for afbrudte eller ikke gennemførte ophold.

Corona:

Ved live kurser og sessioner kan der forekomme ændringer i forhold til, hvordan undervisning, spisning, samvær, sessioner kan afholdes i henhold til gældende retningslinjer. Regler ift værnemidler og Coronapas efter gældende lovgivning.

Ændring af betalingsmiddel:

Hvis du vil ændre betalingsmiddel, skal du finde din seneste faktura i din indbakke. 

Tryk på knappen "SE DIN ORDRE" i emailen. I det nye vindue, du kommer ind i, kan du ændre betalingsmiddel.

Formalia:

Al indhold benyttes på eget ansvar, og kan ikke erstatte gældende lovgivning indenfor de områder, der rådgives. Du anbefales derfor at læse op på given lovgivning (eksempelvis markedsføringsloven, persondata, skat mv)

Susanne Jespersen kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra mig. Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at indberette problemet til hello@dinunikkejobprofil.dk – og husk at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering.

Betalingsmidler:

På denne hjemmeside kan der benyttes Dankort, Visakort, Mobilepay og MasterCard som betalingsmiddel. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL). Susanne Jespersen gemmer ikke kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre i web-forretningens systemer.

Håndteringen af kort foretages af EasyMe eller  Stripe.

Data og spam politik (opdateret 22. maj 2018):

De oplysninger, som du har givet i forbindelse med dit køb, opbevares på EasyMe, som er passwordbeskyttet. Jeg opbevarer ikke andre oplysninger, end dem, du har givet i forbindelse med køb.


Jeg opbevarer aldrig noter og personfølsomme data sammen med dit navn (såfremt du har sendt mig oplysningerne i en mail, så vil det i sagens natur være opbevaret sammen med din mailadresse inde i mailsystemet som du har sendt fra og som jeg har modtaget på). Oplysninger, som du sender til mig enten på mail eller Facebook tager jeg ikke ansvar for, men opfordrer til at være påpasselige med hvilke informationer du deler.

Den email, som du har brugt i forbindelse med køb, bruges bl.a. til at sende dig vigtige opdatering om kurset. Vær opmærksom på, at såfremt du frasiger dig at modtage disse, så er det på eget ansvar. Du har altid valget om at fravælge 'marketing emails' og stadig modtage emails omkring det produkt, du har købt. Alle emails fra mig har et link i bunden, hvor du kan se, hvad du er skrevet op til, samt afmelde dig det hele.

  • Du kan til hver en tid logge ind i din LearnDash konto og se, hvilke oplysninger du har oplyst i forbindelse med køb.
  • Du kan til hver en tid bede om at få alt indhold på LearnDash slettet, og modtage en skriftlig bekræftelse herpå fra mig.
  • Jeg opbevarer ikke andre informationer, end dem, som du har oplyst, og du kan altid logge ind og se og rette i de data, du har oplyst mig. 
  • Betalingsoplysninger er altid krypteret (hvilket betyder at jeg heller ikke har adgang til dine betalingsoplysninger).
  • Jeg sender dig aldrig mails fra en liste, som du ikke selv har skrevet dig op på, og du kan når som helst framelde dig alle mails fra mig via linket, som findes i bunden af alle mails, som er sendt via Easyme. 
  • Jeg arbejder altid under tavshedspligt, og videregiver ikke dine informationer - hverken skriftligt eller mundtligt.

Ophavsret: 

Alle rettigheder vedr. tekster på www.dinunikkejobprofil.dk og produkter købt på www.dinunikkejobprofil.dk tilhører Susanne Jespersen. Enhver form for kopiering af tekster fra website, samt fra produkter/købt materiale er ulovligt, og sagen vil derfor straks overdrages til jurist, som du kan forvente at høre fra med henvisning til gældende lov om ophavsret. Såfremt billeder kopieres uden samtykke, overskrider du fotografens ophavsret, og du kan forvente at få rettet henvendelse herom. 

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt inden for én husstand, og online-produkterne må i ingen tilfælde videredistribueres til andre eller bruges i undervisningsøjemed.

Kontakt mig på hello@dinunikkejobprofil.dk, såfremt du ønsker at benytte materiale til undervisning - måske kan vi finde en løsning.

About the Author

Follow me


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>