Fra ansøgning til Ansættelse

Sådan skriver du ansøgningen der rent faktisk bliver læst

Er du også træt af at sende ansøgninger afsted men aldrig komme til samtale?


Du tænker .........

 • Jeg får kun afslag, hvad gør jeg forkert?
 • Det er meget at blive ved med at bevare selvtilliden
 • Jeg er for gammel, kan jeg gøre min alder til min styrke?
 • Jeg er nyuddannet, så jeg har ingen erfaring
 • Jeg er nyuddannet, så jeg har ingen erfaring
 •  Hvor ville det være fedt, hvis det snart blev min tur

Fra ansøgning til ansættelse

Jeg har samlet alt det bedste fra min LIVE-workshop i denne online workshop. Du får alle de skabeloner og værktøjer, du skal bruge til at finde og lande dette drømmejob

Tilmeldingen er lukket for denne gang,

 men skriv dig op og få besked når vi åbner igen


Få succes med din ansøgning!

Workshoppen åbner den 21. april 2021 og du vil have adgang til alle modulerne inde i kursus området.  Du kan tage modulerne i det tempo, der passer til dig.

Denne workshop er for dig:

 • Der gerne vil lære at skrive ansøgningen, der rent faktisk bliver læst
 • Der gerne vil sætte din jobsøgning i system
 • Der gerne vil lære at finde og målrette din jobprofil
 • Der gerne vil lære at finde og naile dit drømmejobl
 • Der gerne vil skifte karriere

Alt dette får du adgang til!

Materialet får du adgang til når vi åbner den 21.04.2021.

Du har evigheds adgang til alt materialet.

Modul 1: Fundamentet
her lærer du:
 •  hvordan du ændre dit mindset
 •  Hvordan du får den rigtige attitude
 •  Hvordan du øger din tiltrækningskraft
Modul 2: Din Passion
her lærer du:
 •  Du finder din passion
 • Du finder dine arbejdsværdier
 • Du laver din unikke jobprofil 
modul 3: målret din profil
her lærer du:
 •  Hvilke kompetencer der skal i spil og hvornår
 • At vælge arbejdsopgaver til eller fra
 •  Du får lavet din egen virksomhedsprofil 
modul 4:jobsøgning i system
her lærer du:
 •   Hvordan du vælger og prioritere
 • Hvor og hvordan du finder unikke leads
 • At søge de rigtige jobs for dig
modul 5: Ansøgningen
her lærer du:
 • At skrive en unik ansøgning hver gang
 • Hvordan du vækker læserens nysgerrighed
 • Hvordan du skriver din profiltekst på dit CV
modul 6: vejen til drømmejobbet
her lærer du:
 • Hvad dit drømmejob er
 • Hvad der skal til for at få det og vejen derhen
 • Strategi og plan for at nå i mål

Bonus

BONUS

Bonus 1
Q AND A Webinar

Der vil være et Q AND A webinar så du kan få svar på de spørgsmål der måtte dukke op hen ad vejen.

Bonus 2
30 min 1:1 Session

Susanne Jespersen

Selvstændig siden 2004.

Med speciale er at hjælpe mennesker med at finde og score deres drømmejob,

så karrieren og livsstil passer sammen.

Det giver tryghed og frihed at leve det liv man ønsker. 

Her er hvad kunderne siger 

Pia Buchholt

Skrev 2 ansøgninger, kom til 2 samtaler, og fik job.

Jeg havde gået ledig i ca. 6 mdr. og jeg kom hverken til samtale eller i job. Så faldt jeg over Susanne’s profil inde på LinkedIn hvor hun tilbød hjælp og jeg tænkte jeg prøver og det fortrød jeg ikke et sekundgriner

Jeg tog kontakt til Susanne via mail, Susanne køre normalt hold hvor de møder op, men da jeg bor et stykke væk, blev vi enige om at prøve det gennem telefonen, vi havde 2 skide gode snakke og det fungere bare super, Susanne gav sig god tid til at rådgive mig med hensyn til den ansøgning, jeg havde sendt til hende til gennem kik. Hun var rigtig god til at få mig til at tænke ud af boksen og vupti efter at have sendt de 2 første ansøgninger som jeg havde ændret efter en snak med Susanne, kom jeg til 2 samtale og den anden samtale førte til at jeg kom i job, juhu.

 

Så jeg vil helt klart anbefale Susanne uanset om man kan møde op eller om man bor længere væk.

 

Så en kæmpe tak til Susanne for rigtig god sparring og hjælp.

Janne

2 ansøgninger, 2 jobsamtaler, og anden gang gav det pote.


Hej Susanne, jeg vil blot takke for din vejledning , den har bragt lykke. Jeg blev ledig den 1/5 og og den 24/6 fik jeg endelig jobbet i den offentlige institution som jeg siden jeg blev færdig med min uddannelse i 2010 har ønsket mig en stilling ved, og skal starte den 17/8. Jeg skrev i starten ansøgninger som jeg tidligere havde lært det, men fik konstant afslag. Så kom jeg i tanke om den gratis vejledning jeg i sin tid havde fået pr. mail fra Susanne og prøvede at tage den i brug. Sendte to ansøgninger afsted til to forskellige virksomheder. Jeg fik hurtig svar fra det første sted og kom til jobsamtale, desværre fik jeg ikke jobbet, knap 14 dage efter fik jeg en mail fra det andet sted jeg havde søgt, om jeg kunne komme til samtale om mandagen. Jeg tog afsted, der var en utrolig god kemi og da jeg længere har drømt om at arbejde i den virksomhed, håbede jeg bare på at blive valgt. Tirsdag ringede lederen og sagde at såfremt mine referencer var i orden, så var jobbet mit. 

Onsdag ringede hun og ønskede mig tillykke med jobbet

Så tak for vejledningen, den har virkelig betydet megetSådan når du i mål!

Denne online workshop hjælper dig med at planlægge din næste jobsøgning eller karriereskridt. Du finder ud af hvad dit drømmejob skal indeholde og får lavet en plan og en strategi for hvordan du proaktivt kan synliggøre dig selv overfor kommende arbejdsgivere, og hvordan du når i mål med det.


Betal det hele

2.995 kr

 • Evighedsadgang til materialet 
 • Adgang til alle modulerne
 • BONUS: Q AND A Webinar
 • BONUS: 30 min 1:1 session
del din betaling i 2

1.497,50 kr

 • Evighedsadgang til materialet 
 • Adgang til alle modulerne
 • BONUS: Q AND A Webinar
 • BONUS: 30 min 1:1 session
regular course

One sentence summary of what they get

$

99

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$

127

/month

 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg være på, på bestemte tidspunkter?

Nej, det er en af fordelene ved at tage et online kursus. Du kan tage de enkelte moduler når det passer dig bedst og i det tempo der passer til dig.

Kan jeg få noget ud af det, hvis jeg allerede har været på andre jobsøgningskurser?

Fantastik at du faktisk prøver og du har sikkert allerede fået mange værktøjer allerede.

Men når du er her, er det nok også fordi du endnu ikke har naglet dit drømmejob.


Hvor lang tid skal jeg afsætte? 

Det er individuelt, det kommer an på hvor meget tid og energi du lægger i det. Men du kan altid gå tilbage og hente mine worksheets frem hver gang du får brug for dem.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har evighedsadgang til alt materialet. Du kan til hver en tid logge dig i kursusområdet og se dit materiale.

Skal du med på workshoppen?

Så 2021 bliver året hvor du score dit drømmejob?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Jeg svarer meget gerne på de spørgsmål, du skal have omkring betaling eller til indholdet. Eller er du i tvivl om denne workshop er noget for dig og har du brug for en uddybning, så tag endelig fat i mig. 


Din Unikke Jobprofil

Din Unikke Jobprofil Copyright © |  Privat politik     | hej@dinunikkejobprofil.dk

>